Ирина Шейк причини истинска буря, но от емоции с появата

...
Ирина Шейк причини истинска буря, но от емоции с появата
Коментари Харесай

Бившата на Роналдо блести в нова секси фотосесия

Ирина Шейк аргументи същинска стихия, само че от страсти с появяването си в „ 7Hollywood”, като се появи в извънредно предизвикателни облекла. Това обаче не е първия път, в който тя театралничи със златните одежди. Тя изгря по този начин и в мартенския брой на Glamour Italia по-рано през годината.

Талията й беше прибрана и разкриваше женствените й извивки. Тя беше с прибрана коса, като не заложи и на доста аксесоари, а единствено на солидно колие към врата и необятна усмивка.



Фотосесията се появява, откакто театралничи със същия костюм в стила на Wonder Woman за корицата на Glamour Italia по-рано през годината, като тогава бяха добавени златен ръкав и златна ръкаица, както и аксесоар на главата, които в този момент бяха сменени от колието.
Вижте тази обява в Instagram.
Legendary @manfredthierrymugler for the cover of @7hollywood_mag: @alixmalka #Couturissime #Mugler

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Дек 16, 2019 в 10:06 PST

След това някогашната на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо смени стила и подлуди феновете си облечена в черно транспарантно боди с пайети, което не оставяше доста на въображението. За да ускори сексапила си, Ирина го съчета с черни жартиери. Косата на супермодела пък този път беше къса и руса, а тя още веднъж изглеждаше извънредно предизвикателно.

Новите корици на съветския супермодел идват, откакто през уикенда тя разпали фантазиите на своите почитатели в обществените мрежи, като театралничи по долни дрехи.
Вижте тази обява в Instagram.
@intimissimiofficial #intimissimi

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Дек 13, 2019 в 7:54 PST

Облечена в алено дантелено долни дрехи театралничи в компанията на плюшено мече, с цел да подсети, че празниците наближават.

През лятото красивата рускиня постави завършек на връзката си с холивудския артист Брадли Купър. Сега двамата споделят настойничество (50/50) над щерка си Леа де Сейн Купър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР