Ирина Шейк и Брадли Купър се насладиха на лятна ваканция

...
Ирина Шейк и Брадли Купър се насладиха на лятна ваканция
Коментари Харесай

Любовта РЪЖДА не хваща: Брадли Купър и Ирина Шейк на почивка ЗАЕДНО

Ирина Шейк и Брадли Купър се любуваха на лятна почивка дружно.

36-годишният модел показа фотоси в своя Инстаграм, на които театралничи с 47-годишния си някогашен, с който имат дете. Те нахраниха и се снимаха с няколко свине, а сладките кадри зарадваха почитателите и им дадоха вяра, че звездното семейство ще даде нов късмет на връзката си. 

Въпреки че двамата може да са просто другарски настроени някогашни, които са завели щерка си Леа, на 5 година, дружно на пътешестване до Бахамските острови, Ирина надписа галерията с емотикони със сърце и с това разпали слуховете още по-силно.

 
   Вижте тази обява в Instagram.

 

 Брадли и Ирина се разделиха през 2019 година след 5-годишна връзка. Те бяха виждани да се събират като другари няколко пъти след раздялата поради взаимното им родителство, като дори бяха видяни да се държат за ръце в Ню Йорк.

Ирина беше сантиментално обвързвана с Кание Уест предходната година, откакто двамата се любуваха на сантиментално пътешестване до Париж. Въпреки това съгласно близки до модела връзката им не била сериозна и отдавна е завършила. Междувременно се приказва, че Брадли се среща с Хума Абедин, някогашен основен асистент на Хилъри Клинтън. Наскоро вътрешен човек удостовери, че Брадли и Хума се срещат, без да подвигат доста звук от месеци, откакто Купър се раздели с актрисата Даяна Аргон.

А дали в действителност Брадли и Ирина са траяли напред или ще потвърдят, че любовта наслойка не хваща - чакаме да разберем! 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР