Ирина Гонзалес е журналист, жена с отдадена връзка и признава

...
Ирина Гонзалес е журналист, жена с отдадена връзка и признава
Коментари Харесай

17 искрени съвета за секса, от който жените се страхуват

Ирина Гонзалес е публицист, жена с отдадена връзка и признава намерено, че практикува постоянно анален секс. И ѝ харесва.

В неин материал по тематиката, на който попаднахме в уеб страницата, Ирина дава препоръки по какъв начин преживяването по време на този недотам обичаен секс, който мнозина отхвърлят, в действителност може да бъде безпределно възбуждащо.

Според Ирина този секс може да бъде едно в действителност необикновено премеждие под завивките и дамите, които се опасяват от него, пропущат доста.

Затова в публикацията си, която преведохме особено за вас, тя дава упътвания по какъв начин дамите да преодолеят психическата преграда, в случай че в действителност желаят да изпитат нещо друго и прелестно.

" Повечето дами или изрично отхвърлят да опитат, или са пробвали един път и имат неприятен опит от този акт. Това никога не би трябвало да ги стопира.

Казвам го като жена, която практикува от доста време и за мен това е едно от най-приятните преживявания, което ми е носело голям брой оргазми.

Мисля, че тези, които се лишават от него или се опасяват от болката, губят доста! Да, обикновено е да изпитаме прочут дискомфорт, изключително в първите пъти, когато към момента нагаждаме съзнанието си към нещо, което някои хора са ни казвали, че е примитивно, неприятно и неприятно, само че никога тази болежка не е непрекъсната, не е и непреодолима.

Възбудата и удоволствието в тази ситуация са три пъти по-осезаеми! ", споделя Ирина.

Разкриваме пред вас нейните препоръки в галерията ни долу.
 17 съвета за сетивен анален секс  17 съвета за сетивен анален секс  17 съвета за сетивен анален секс  17 съвета за сетивен анален секс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР