Иранският модел Махлага Джабери, сочена за една от най-красивите жени

...
Иранският модел Махлага Джабери, сочена за една от най-красивите жени
Коментари Харесай

Един от най-красивите ирански модели прикова с необичаен тоалет погледите в Кан

Иранският модел Махлага Джабери, посочена за една от най-красивите дами в родината ѝ, прикова погледите на кинофестивала в Кан в петък. Поводът беше решението ѝ да се появи на блестящото мероприятия с дълга черна рокля, в чийто низък край можеше да се прочете посланието " Спретете изтезанията ".

По този метод Джабери се надява да успее да насочи фокуса на интернационалната общественост към изтезанията в Иран, които тя дефинира като " греховни ".

Към тоалета си 33-годишният модел бе прибавил и бесило към шията си, с цел да илюстрира още по-ярко казусът със смъртните присъди в родината ѝ.

В обществените мрежи Джабери съобщи, че бесилото е " отдадено на иранския народ ", без да дава повече детайлности.

По данни на " Амнести интернешънъл " единствено през предходната седмица са били екзекутирани осем души, като още най-малко дузина ги грози същата орис, защото са взели участие в антиправителствени митинги във връзка със гибелта на Махса Амини от предходната година.

От началото на тази година в Иран са били екзекутирани 209 души, уточни началникът на отдела по човешки права към Организация на обединените нации Волкер Тюрк.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР