Иран заяви, че може в рамките на броени часове да

...
Иран заяви, че може в рамките на броени часове да
Коментари Харесай

Иран: До часове може да напуснем ядреното споразумение

Иран съобщи, че може " в границите на броени часове " да напусне нуклеарното съглашение и групата 5+1 (Великобритания, Франция, Съединени американски щати, Китай, Русия и Германия), в случай че Съединени американски щати продължат със " глобите и принудите ", съобщи президентът на страната Хасан Рухани.
" Неуспешните им опити да постановат наказания и принуди накара предходните им администрации да седнат на масата за договаряния ", сподели Рухани и посочи, че в случай че Съединени американски щати желаят да си напомнят горчивия опит това може да стане не в границите на седмици и месеци, а на броени часове, съобщи БГНЕС.
Уточняваме, че през юли 2015 бе подписано съглашение сред Иран и групата 5+1, гарантиращо мирния темперамент на нуклеарната стратегия на Иран в подмяна на последователно повдигане на интернационалните наказания против Техеран. Новият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп обаче оцени това съглашение като „ едно от най-лошите “, които в миналото е виждал. Той съобщи, че ще работи, с цел да попречи вечно на Иран да създаде нуклеарно оръжие. Все отново обаче той се въздържа да сложи под въпрос съглашението. Нетаняху осъди военната поддръжка от страна на Иран за режима на Башар Асад в спора против бунтовниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР