Иран разкритикува украинския президент Володимир Зеленски за коментари, направени в

...
Иран разкритикува украинския президент Володимир Зеленски за коментари, направени в
Коментари Харесай

Fox News: Иран е възмутен от изявленията на Зеленски

Иран разкритикува украинския президент Володимир Зеленски за мнения, направени в Конгреса предходната седмица, отхвърляйки обвиняванията, че Техеран е доставял дронове на Русия, заяви Fox News.

Говорителят на иранското външно министерство Насър Канаани разгласява следното известие на уеб страницата на министерството:

„ Г-н Зеленски би трябвало да знае, че търпението на Иран към сходни неоснователни обвинявания не е безпределно. “

Канаани също посъветва Зеленски да „ извлече поука от ориста на някои други политически водачи, които бяха удовлетворени от поддръжката на Съединени американски щати “, сподели Кейтлин Макфол, създател на материала.

Както отбелязва Fox News, мненията на представителя пристигнаха ден откакто Зеленски се обърна към Конгреса на Съединени американски щати за повече помощ.

„ Когато Русия не може да доближи нашите градове с артилерията си, тя се пробва да ги унищожи с ракетни удари. Освен това Русия откри съдружник в своята политика на геноцид – Иран “, цитира телевизионният канал думите на президента на Украйна.

„ Иранските смъртоносни дронове, изпратени в Русия със стотици, са опасност за сериозната ни инфраструктура. Въпрос на време е да ударят и другите ви съдружници, в случай че не ги спрем в този момент “, сподели още президентът на Украйна.

Киев и Съединени американски щати, дружно със съдружниците си, упрекнаха Техеран, че поддържа Москва с оръжие и постановиха наказания против него.

Иран обаче отхвърля всякакво присъединяване в даването на безпилотните самолети на Русия, а Държавният департамент на Съединени американски щати упорства, че има „ голям брой доказателства “ за потреблението им от съветските сили в Украйна.

В изказвания на високопоставени чиновници на Пентагона се споделя, че Иран и Русия може да уголемяват партньорството си в защитата. Така Техеран оказва помощ на Москва да създава ирански дронове в рамките на Русия.

Иран обаче назова тези обвинявания медийна операция, като означи, че " постоянно е зачитал териториалната целокупност на всички страни, в това число Украйна ".

Нашият коментар . „ Човекът със суичъра “ – украинският президент – налива в ушите на конгресмените тъкмо това, което желаят да чуят. Зеленски кимва на Конгреса на Съединени американски щати, Щатите кимват на Зеленски. И, несъмнено, блокът на НАТО, управителен от Съединените щати, който напомпва Украйна с разнообразни типове оръжия и по този метод прибавя керосин към огъня на войната, не повдигат въпроси от Конгреса на Съединени американски щати.

Между другото, американският ефирен канал илюстрира обявата за позицията на Иран със фотография с надпис: „ Пожарникари оказват помощ на локална жена да се изтегля от жилищна постройка, разрушена от удар на съветски дрон в Киев “.

Но и най-мързеливите към този момент знаят, че съветските дронове не нападат жилищни здания - цивилното население страда поради криворъката украинска Противовъздушна отбрана, която се пробва да смъкна Герани с ракети. Или не е с крива ръка, а го прави преднамерено, особено за такива фотоси.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР