iPhone от 24-каратово злато е подарил на гаджето си един

...
iPhone от 24-каратово злато е подарил на гаджето си един
Коментари Харесай

Наследникът на Цар Киро заведе любимата си в Дубай и я зарадва със... златен айфон

iPhone от 24-каратово злато е подарил на гаджето си един от внуците на Цар Киро - Ангел Рашков, научи " Марица ". На панела на телефона е изографисано на латиница името на притежателката му - Венета Шкодрова, както и буквите на Рашков, съпроводени със сърчице. Логото на iPhone - известната ябълка, пък е инкрустирано с диаманти, което трансформира смарт телефона в същинско украшение. Според осведомени цената му надвишава 14 000 $. Ангел е купил и за себе си сходен златен телефон, само че в мъжка версия - без камъните, написа " Марица ".

Поводът да се бръкне толкоз надълбоко е рожденият ден на моделката, който бе преди няколко дни. Двамата са отпразнували събитието в Дубай, където са отседнали в един от най-скъпарските 5-звездни хотели. Двойката е била посрещната с шампанско. Цялата спалня била украсена с балони. Розови цветчета изписвали върху леглото Happy Birthday (Честит рожден ден), а кърпите били сгънати във формата на лебеди.



Венета и Ангел са дружно от две години. В началото на 2015 година двойничката на Ни Ло приключи 5-годишна връзка с предприемача Христо Тошев. Тогава разгласи пред „ Марица”, че се отдава напълно на работата си като дизайнер и е решена да завладее стилните сцени в Милано и Париж. След като приключи СОУ " Паисий Хилендарски ", Венета се опитва и в състезанието " Мис Пролет ", само че не съумя да доближи до край. В последна сметка обаче стигна малко преди Катуница и небрежно размени Христо с Рашков-младши.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР