Инвеститорите по цял свят търсят свежи идеи за акции, в

...
Инвеститорите по цял свят търсят свежи идеи за акции, в
Коментари Харесай

Някои от най-добрите акции, в които да инвестираме преди средата на 2021г.

Инвеститорите по целия свят търсят свежи хрумвания за акции, в които да влязат през втората половина на 2021 година

Аналитичната компания TipRanks дава къс лист с компании с капацитет за напредък, представен от Си Ен Би Си. Ето го и него:

FIGS е компания за крайни доставки на облекло и други професионални артикули за работещите в опазването на здравето. През последната една седмица тази акция нарастна с 33%, откакто беше рекламирана от известни анализатори като Джейсън Хелфщайн. Компанията има 1,3 млн. дейни потребителя и работи в промишленост, която се прави оценка на 79 милиарда $ годишно. Освен това най-малко 62% от приходите й идват от лоялни клиенти.

Zillow Group – съгласно анализатора Джейк Фюлър платформата за продажби и отдаване чартърен на парцели може да нарастне до над 200 $, като нейната моментна цена е към 120 $.

Платформата улеснява доста хората, които правят покупко-продажби с парцели и занапред ще притегля все по-голяма част от пазара, който пък също е доста мощно деен, счита той. Очаква компанията да доближи доходи от 800 млн. $.

Tyler Technologies – анализаторът Роб Оливер чака акцията на софтуерната компания да доближи 500 $, при настояща цена от 450 $. Наскоро компанията завърши придобиването на NIC – оператор на държавни цифрови заплащания, което ще докара до увеличение на бизнеса за Tyler.  Като се има пред тип, че предстоят  държавни заплащания за 350 милиарда $ по програмата за безработни и по проекта за възобновяване на инфраструктурата в страната, може да се чака, че компанията ще има доста постоянни доходи в околните години.

PayPal – съгласно анализатора Джейсън Куфберг чака растеж до 323 $ на цената на акциите при настояща от 289 $ поради смяната в таксуването на американските продавачи, оповестено от компанията неотдавна. Транзакциите към този момент ще костват вместо 2,9% +0,30 $ – 3,49% +0,49 $.

Hub Group – анализаторът Джейсън Сейдъл показва тази акция като една от най-хубавите за покупка през 2021 година, като даже усили упованията си за растеж в цената от 77 на 83 $ при сегашна цена от 66 $. Компанията се занимава с ръководство на интермодални доставки, обезпечаване на камиони за превоз и други логистични услуги. През 2020 година над 60% от приходите на компанията идват точно от интермодалния сегмент, който се чака мощно да се усилва в идващите няколко месеца. Очакванията са консолидирания марж на облага да се увеличи до 13%.

Статията е с осведомителна цел и не съставлява съвет за покупка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР