Инцидентите по пътищата на страната са ежедневие, а често щетите

...
Инцидентите по пътищата на страната са ежедневие, а често щетите
Коментари Харесай

Грозно нарушение възмути: Браво, спести 12 секунди! ВИДЕО

Инцидентите по пътищата на страната са всекидневие, а постоянно вредите не са единствено " теникии ", само че и наранени човешки ориси, оказали се в центъра на злополука. На този декор в обществената мрежа Фейсбук обстановки с водачи, чието държание е противоречиво, откриваме всекидневно.

Следващият случай е от град Варна, като ни кара да се чудим - Важат ли за всички разпоредбите, регламентирани от Закона за придвижване по пътищата?

Гражданин популяризира в мрежата фрагменти, на които се вижда по какъв начин лидер с БМВ минава на червен светофар. Това се случва на многолюден бул. в морската столица.

На видеото виждаме по какъв начин водачите стопират, с цел да изчакат позволителен сигнал, а по пешеходната пътека минават пешеходци. В този миг се задава въпросният автомобил, чиито лидер не стопира, а взема решение да премине.Той се движи в дясната последна лента, а видимостта му вляво към " зебрата " евентуално не е оптимална. Висящ  остава въпросът какво щеше да се случи, в случай че в този миг преминаваше пешеходец.

  " Браво на... щях да кажа " сътрудника ", спести си цели 12 секунди! ", разказва обстановката Христо Д.

Ситуацията възмущава останалите водачи, а мното от тях считат, че техни сътрудници нерядко карат противоречиво. Ситуацията притегля и шегаджии, които оправдават постъпката с безконечните стериотипи, които съпътстват немската марка.

Вижте някои от мненията на варненци:
  " Когато караш БМВ не е наложително да спазваш законите ", майтапи се различен варненец
" Само с това нарушаване в друга страна ще остане без брошура ", добавя той.
  " През бус лентата не се брои за нарушаване ", иронизира Егор М.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР