Инцидентът в Манчестър оказва сериозно влияние върху здравето на певицатаАриана

...
Инцидентът в Манчестър оказва сериозно влияние върху здравето на певицатаАриана
Коментари Харесай

Ариана Гранде с мозъчно увреждане

Инцидентът в Манчестър оказва съществено въздействие върху здравето на певицата
Ариана Гранде показа фотоси от скенер, които демонстрират съществено мозъчно увреждане вследствие от посттравматичен стрес.

Певицата няколко пъти е споделяла, че страда от посттравматичен стрес след случая в Манчестър. Сега обаче това си личи и върху фотосите от скенера – развило се е мозъчно увреждане.

Синдромът стартира въздействието си единствено на психическа основа, само че с времето провокира промени и във физическото здраве на пациента. Същото се е случило и с Ариана – по фотосите, които показа през вчерашния ден си проличава, че са настъпили мощни увреждания.

Звездата разгласява 3 обезпокоителни фрагмента които демонстрират по какъв начин би трябвало да наподобява мозъка в естественото си положение, по какъв начин посттравматичният стрес нормално се отразява и какъв е резултатът при Гранде.

Концертът на Ариана Гранде събра $13 млн. за жертвите

Ариана е казвала, че изпитва признаците от напрежението, само че никой не е предполагал, че ситуацията е толкоз съществено. Тя рядко разяснява случая в изявленията, тъй като, както тя споделя – не мисли, че може да приказва по тематиката, без да се разплаче.

Сега й следва да извършва още веднъж в Манчестър, за което тя споделя, че е щастлива, тъй като ще успее да се види с почитателите си, които може би минават през същото като нея в този момент.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР