Интерпол е изпратил сигнал до всичките си 195 държави-членки, за

...
Интерпол е изпратил сигнал до всичките си 195 държави-членки, за
Коментари Харесай

Повече от година полицията не може да установи самоличността на дете, открито на дъното на Дунав

Интерпол е изпратил сигнал до всичките си 195 държави-членки, с цел да оказват помощ за идентифицирането на малко момче на 5 или 6 годинки, което било намерено в р. Дунав в Германия.

Момченцето, с кестенява коса и нулева кръвна група, е било открито още през май 2022 година, на дъното на европейската река, наоколо до местността Гросмеринг в Бавария, само че откакто никой до момента не е съумял да откри самоличността на детето, в този момент Интерпол се обръща за помощ към своите интернационалните сътрудници. Тялото е било обгърнато в алуминий и към него е била прикрепена каменна плоча.



Генералният секретар на Интерпол Юрген Щок изясни, че „ някой на друго място знае нещо “ за въпросното момче, заради което е извънредно значимо данните по случая да бъдат обществено оповестени.

Ние сме решени да активизираме всичките си потенциали в границите на Интерпол, с цел да го идентифицираме и да помогнем на проверяващите да изяснат всички условия към гибелта на детето, добави Щок, представен от 20minutos.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР