Интернет е пространство, в което всеки човек има свободата да

...
Интернет е пространство, в което всеки човек има свободата да
Коментари Харесай

Ето кои са най-големите лъжи, които казват мъжете и жените в Интернет!

Интернет е пространство, в което всеки човек има свободата да се показа за какъвто изиска. Това крие своите рискове, само че въпреки това по този начин хората проектират желанията си и не се тормозят от това по какъв начин ще реагират околните им, тъй като всичко се случва във виртуална среда.

Наскоро е извършено проучване, което открива кои са най-големите неистини, които мъжете и дамите употребяват в Интернет. Оказва се, че нежният пол най-често мами за броя на интимните си сътрудници, до момента в който при мъжете една от най-големите неистини е позицията им в работата, написа в. „ Дейли мейл “.

Изследването е извършено измежду 2000 пълнолетни англичани от двата пола. Според резултатите всеки човек лъже в Интернет най-малко 2 пъти на седмица. Освен за сътрудниците си, дамите лъжат и за външния си тип.

 Ето кои са най-големите неистини, които споделят мъжете и дамите в Интернет! Снимка: Andrea Piacquadio from Pexels

Това най-често се случва като употребяват стратегии от вида на Фотошоп, с цел да поправят минусите си.

Що се отнася за уеб страниците за запознанства, там дамите послъгват и за ползите си. Друга постоянно срещана машинация, до която прибягват множеството хора е основаването на подправени профили в обществените медии, с цел да могат да изкажат сериозното си мнение умерено, без терзание от ответна реакция.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР