Интересно съдийско назначение направи БФС за неделния мач между „Левски“

...
Интересно съдийско назначение направи БФС за неделния мач между „Левски“
Коментари Харесай

БФС прати нежелан на „Герена“

Интересно съдийско предопределение направи БФС за неделния мач сред „Левски“ и „Ботев“ (Враца). Футболната централа повери дуела на пловдивския съдия Георги Кабаков, който е нежелателен на „Герена“. В началото на месец ноември съдията беше посочен от „сините“ измежду тримата, които не желаят да им бъдат основни на мачовете до края на сезона. Това стана в специфична декларация от управлението след дуела с „Черно море“ за Купата България, в която столичани претендираха, че са тежко ощетени. Тогава отборът от Варна в профил „Левски“ и „сините“ изляха гнева си върху Кабаков, както и против сътрудниците му Ивайло Стоянов и Станислав Тодоров. „Сините“ скочиха против рефера от Пловдив и след мача с „Лудогорец“, в който изгубиха с 1:2. Кабаков даде триминутно продължение, което накара треньорския щаб на столичани да желае пояснение от него още на терена.

„ Аз бях мощно сюрпризиран, когато видях, че назначи единствено 3 минути продължение – съобщи тогава Спас Русев, притежател на „ Левски “. – Чистата статистика демонстрира, че през второто полувреме поради нарушавания играта е спирана общо за 11 минути и 25 секунди “.

Впоследствие „ сините “ желаеха и оставката на ръководителя на Съдийската комисия Йордан Сталев. Той обаче съобщи, че няма по какъв начин да си я подаде и изрично отхвърли претенциите на „ Левски “. А в този момент Кабаков ще води мача на „ сините “ против врачани.
Преди дуела на „Герена“ сплотиха колектива с вечеря в столично заведение, известно със своите стекове.

Снимка СПОРТАЛ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР