Интересно изказване направи един от помощник-треньорите в Левски Доменико Ботичела.

...
Интересно изказване направи един от помощник-треньорите в Левски Доменико Ботичела.
Коментари Харесай

Треньор в Левски: Искахме ЦСКА на финал, защото нямат право да играят в Европа

Интересно изявление направи един от помощник-треньорите в Левски Доменико Ботичела. Той разяснява пред медиите в Италия жребия за полуфиналите за Купата на България, който отреди на "сините " да играят с ЦСКА.

Според италианеца, за отбора му е било по-добре да играе с този противник на финала, тъй като това непосредствено би подсигурило квота за Лига Европа. Ботичела има поради глобата от УЕФА за "червените ".

През лятото те не бяха позволени до Европа тъкмо преди жребия по наредба на Европейската футболна централа поради правилото новоучреден клуб да не взе участие за три сезона в шампионатите под егидата на УЕФА. Тази глоба би трябвало да важи за ЦСКА и през това лято.

"Съвсем неотдавна научихме, че ще играем с ЦСКА в полуфиналите за Купата. Това не е добра вест, тъй като те са дисквалифицирани от Европа и в случай че играехме с тях на финала, даже и да загубим, това щеше да ни даде право да участваме в Европа. "

"Но няма значение, ще станат хубави мачове, към този момент се срещнахме в шампионата и се получи добър мач ", съобщи Ботичела пред изданието Foggia Calciomania, след което разяснява връзките си с наставника Делио Роси.

"Връзката ни с него датира от доста време, аз израснах професионално около този човек. Познаваме се от доста време, имаме страхотни професионални връзки на взаимно почитание и взаимопомощ ", показа още Ботичела.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР