Интересни стари и нови герои на нашето време влизат в

...
Интересни стари и нови герои на нашето време влизат в
Коментари Харесай

Мозъка, Венеция от ПП, Ст.Янев и другите министри от кабинета Петков – Нинова стават софийски депутати

Интересни остарели и нови герои на нашето време влизат в новия парламент от София. Сериозна въртележка има в най-големия в страната 23-и МИР, в който са южните региони от Младост до Красно село и полите на Витоша. Най-много от общо 16-те места взема Продължаваме промяната – пет.

По листа това са Асен Василев, Николай Денков, Настимир Ананиев, Васил Пандов и Венко Сабрутев. Асен Василев е лидер и в Хасково, там Политическа партия имат два мандата. Интересно е дали ще се откаже от мястото си там, с цел да влезе неговият любимец и министър на културата в кабинета Петков-Нинова Атанас Атанасов, самичък нарекъл се " просто Наско ” и нашумял с едно необичайно видео, в което наподобява като напушен.

Асен Василев ще избира дали да направи благополучен него или едва известния Васил Стефанов и чакащия на опашката и прочут с проявлението на вратовръзките си по малкия екран Искрен Митев. Друг министър в кабинета Петков - Нинова, който беше титуляр в образованието Николай Денков също ще би трябвало да реши дали да остане народен представител от София или да влезе от Шумен. И на него чакат Васил Стефанов и Искрен Митев.

На второ място в 23 МИР със съществено закъснение в проценти се подрежда ГЕРБ, който взема четири мандата. Сигурно е, че водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, Александър Ненков, синът на Нидал Алгафари - Николай и Александър Иванов ще бъдат депутати.

Трета в 23 МИР е Демократична България. Коалицията взема 3 мандата и въртележката на преференциите оставя отвън Народното събрание Кристина Петкова, която е заместител – ръководител на Демократична България и началник на женската им организация, в случай че водачката  Надежда Йорданова не реши да влезе от Русе. Втори и оставащ определен е Божидар Божанов, министърът на е-управлението в кабинета Петков – Нинова, събрал преференции. Трета  е Елисавета Белобрадова, която се водеше седма в листата – доста намаляване, откакто на предишните избори беше лидер в 25-и МИР, паралелно до Бойко Борисов и Ицо Депутата – ексХазарта. Тя се реалокира напред поради преференциални гласове - 4831. Всъщност ДСБ изкара резултата в региона, където има основни кметове и това в действителност е деформиране на вота, разясняват познавачите.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР