Интересни подробности се появиха около убиеца на Ферарио Спасов. Оказа

...
Интересни подробности се появиха около убиеца на Ферарио Спасов. Оказа
Коментари Харесай

Убиецът на Ферарио Спасов бачкал за най-големите местни мафиоти

Интересни детайлности се появиха към килъра на Ферарио Спасов. Оказа се, че 24-годишният Начо Пантелеев, прочут с тъмния си ореол в град Лясковец, е разнородна персона. Хората в града настояват, че няма активност, неразрешена от закона, с която той да не се е занимавал.

Още нещо – Панталеев има съществени подкрепи от локални мафиоти и служители на реда.

„ Собственикът на автомобила, с който беше погубен Ферарио Спасов, е на небезизвестния на търновци Марин Маринов – Бенджи. Също, с голям брой сигнали за демонстративно шофиране с високи скорости. Пробите за опиати, са негативни, естествено! Въпреки, че цялото ОДМВР Велико Търново знае какво количество кокаин минава през носа и кръвта на тези „ общественици “, но… “, показа пред Lupa.bg гражданин на Лясковец, поискал анонимност.

Оказа се, че други от дейностите, с които се е препитавал Панталеев, е пласирането на дрога и че е работил за други огромни имена в сектора в региона.

Иначе демонстративното и скоростно шофиране по българските пътища е процедура за Начо Панталеев. Най-вече в централната градска част на град Лясковец и на Велико Търново, където преди година беше убито 15-годишно дете на основна улица в дребния град под Петропавловския манастир.

Пак тук, на този път София – Варна, две момчета от Стражица откриха гибелта си. Шофьорът е на независимост.

Пак на този път, при село Джулюница, преди 7 години беше погубен 18-годишният Йордан Лалов, а други четирима до ден сегашен се възвръщат от злополуката, породена от Ивайло Пейков – Барабанчика.

„ Бог да елементарни Ферарио Спасов! Мургав джигит, прочут на органите – Начо Пантелеев, на 24 година от Лясковец, го връхлетял с над 150 км в час, на влажен път, край Шереметя в събота вечерта. Белият състезателен мерцедес е блъснал откъм гърба и безусловно е изхвърлил синия голф на Спасов на повече от 60 м. Дано има правдивост и парите не решат присъдата, както постоянно се случва “, споделя във Facebook Стилян Найденов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР