Интересни подробности излязоха около един от съдиите, които ще участват

...
Интересни подробности излязоха около един от съдиите, които ще участват
Коментари Харесай

Боклукчия ще свири мачове на Мондиал 2018

Интересни детайлности излязоха към един от съдиите, които ще вземат участие на международното състезание по футбол в Русия. Оказва се, че панамският асистент-рефер Габриел Виктория работи публично като събирач на боклук. При това от 25 години.

В родината му съдиите не са експерти и имат други специалности, защото хонорарите им от дежурства са прекомерно дребни. Виктория да вземем за пример от 1993 година работи в областта на публичната непорочност. Тази служба му дава опция да организира тренировки всеки следобяд и по този начин да си поддържа формата, която му е нужна за футболните мачове.

Реферът става всяка заран в 3.40 ч., а в 5.00 стартира работа. Тежкият режим не му пречи да получава назначения за мачове под егидата на ФИФА, в това число международното състезание за младежи (до 20 г.) през 2015 година, международното състезание за юноши (до 17 г.) през 2017 година и шампионата " Копа Америка " през 2016 година

" Не ми тежи нищо. Харесват ми и двете специалности. С сътрудниците ми не страдаме от напрежение и стрес, всички сме удовлетворени ", разяснява Габриел Виктория. Сега, поради международното състезание в Русия, той си е пуснал едномесечен отпуск и чака първия наряд на сънародника си Джон Пити, който е основен арбитър. От панамската федерация оповестиха, че представянето на двамата в мачове е следено 42 месеца, преди да бъдат включени в листата с арбитри за Мондиал 2018.

" Сега "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР