Интересни места за семейни тържества ще покаже изложението за сватби

...
Интересни места за семейни тържества ще покаже изложението за сватби
Коментари Харесай

Необичайни места за сватби показва изложение в Пловдив

Интересни места за фамилни тържества ще покаже ревюто за сватби и събития. Празненствата към този момент не са единствено в заведенията за хранене, а и в специфични комплекси, които се намират отвън града и имат зони за посрещане на гостите, за ритуала, за вечерята, за градинско празненство. Някои от новите местоположения ще бъдат показани на Weddings & Events Expo 2019. То ще се организира на 26 и 27 януари в Международен панаир Пловдив с присъединяване на повече от 45 компании.

Младоженците ще видят  настоящите трендове за сватбени украси, торти, булчински рокли, бижута и козметика, ще се срещнат със експерти по всички съпътстващи действия. Сред изложителите са сватбени организации, флористи, ателиета за предложения, за фото- и видеозаснемане, за осветяване и озвучаване, фешън къщи, заведения за хранене и бутикови сладкарници, салони за хубост, магазини за занимателни продукти и за украшения, водещи на празненства, танцови и музикални обединения.

Посетителите ще могат да почерпят ентусиазъм от експертите и да  получат  съвещания за предлаганите услуги, подчертаха уредниците от списание " Сватбен сезон ". Информация за процедурите при подписване на цивилен брак ще се дава на щанда на Общинското дружество " Радостни обреди " -Пловдив, което е сътрудник на проявата.

Изложението събира на едно място  всичко, което е належащо за този трогателен ден, с цел да го направи хубав и несравним, обявиха уредниците. Те припомниха, че някои от компаниите афишират специфични отстъпки. Ще има и лотария с доста награди.

Изложението ще предложи истински хрумвания освен на младоженците, а и на всички, които приготвят персонално или корпоративно празненство по разнообразни мотиви. Особено потребно ще е за фамилиите, на които следва абитуриентски бал.

Тази година ревюто подава ръка на Фондация " За нашите деца “, като на входа ще бъде сложена специфична кутия за дарения, оповестиха уредниците. Очакват се над 5000 посетители да посетят третото издание на  Weddings & Events Expo след огромния интерес, който провокираха предходните две. Щандовете ще бъдат ситуирани в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив. Те ще бъдат отворени от 10 до 18 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР