Интересът към ваксинацията за коронавирус отслабва и в София. Това

...
Интересът към ваксинацията за коронавирус отслабва и в София. Това
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова с неприятна новина за ваксинирането в София

Интересът към имунизацията за ковид отслабва и в София. Това стана ясно по време на съвещание на Оперативния щаб на Столичната община, призован от кмета Йорданка Фандъкова. Броят на искащите да си слагат ваксини понижава - има под 1000 искащи дневно.

" В процентно отношение продължава да държи първото място по брой сложени дози, с малко над 30%.Въпреки по-малкия интерес към имунизацията, ние би трябвало да продължим с организацията на изнесените пунктове и с даването на опция за имунизация на хората ", рапортува кметът.

Междувременно след началото на образователната година в столицата към този момент има карантинирани възпитаници. Към момента 182 паралелки в учебно заведение и 21 групи в детските градини са карантинирани, едно учебно заведение е минало на образование в електронна среда, а в две учебни заведения обособени випуски са минали на образование в електронна среда.
свързани новини5054на 27.05.20213688на 01.07.2021
В столицата са се засилили инспекциите в градския превоз и в комерсиалните обекти за съблюдаване на епидемиологичните ограничения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР