Интересът към двубоя Витоша - Левски от VI кръг е

...
Интересът към двубоя Витоша - Левски от VI кръг е
Коментари Харесай

Интересът към "рисковия мач" на "Левски" е нищожен

Интересът към дуела " Витоша " - " Левски " от VI кръг е доста слаб досега, макар че мачът е избран като рисков от Министерство на вътрешните работи. Срещата по стратегия е в събота от 20.30 ч. и ще се играе последно на ст. " Васил Левски ", откакто клубът хазаин склони да отдръпна претенциите си да одобри " сините " в Бистрица.

От " Витоша " оповестиха във Facebook, че са създали компромис " в името на футбола и интереса на почитателите ". Надделяла е обаче молбата на Министерство на вътрешните работи. Все отново е реализирана сделка, че всички последващи семейства против " Левски " и " ЦСКА-София " ще се играят в Бистрица.

При предходния сходен случай " Царско село " искаше да одобри " Левски " на ст. " Славия " на 5 август, само че се оплака, че е бил заставен да избере Националния стадион още веднъж поради " рисковия темперамент ". Тогава обаче на трибуните бе напълно умерено, като участваха едвам към 650 фенове.

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев няма да разчита и в този дуел на контузените Хали Тиам и Станислав Костов. Под въпрос е Нуно Рейш, който се контузи на загрявката преди семейството против " Берое " (1:3). По-вероятно е португалецът да попадне в групата. Възстановен от вирусно заболяване пък е гръцкият бранител Янис Каргас.

Най-голямата въпросителна обаче е дали Николай Михайлов ще бъде титуляр на вратата. До момента Хубчев разчита извънредно на черногореца Милан Миятович, а Михайлов няма записан нито един формален мач, въпреки още от края на юли да показва, че е изцяло подготвен за игра. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов се съгласи в края на предишния сезон да възобнови контракта си с " Левски " поради уверението, че ще се разчита на него. Ако обаче той продължава да е запаса, няма да е учудващо вратарят да изиска да напусне, тъй като ще загуби и мястото си в националния тим. От друга страна Миятович се показва обичайно, въпреки досега да е позволил 11 гола в шампионата и квалификациите за Лига Европа.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР