Интересът към британското кралско семейство на Великобритания винаги е бил

...
Интересът към британското кралско семейство на Великобритания винаги е бил
Коментари Харесай

Крал Чарлз III наистина не я харесва: Ето какъв прякор използва за Меган

Интересът към английското кралско семейство на Англия постоянно е бил огромен, а откогато принц Хари се ожени за към този момент някогашната американска актриса Меган Маркъл, той като че ли закупи още по-големи размери.

Това е и разковничето за появяването на всевъзможни книги, разкриващи пикантни детайлности и неподозирани секрети от кралския живот, написа Едноличен търговец Online.



В творбата си “Новите кралски особи: Наследството на кралица Елизабет и бъдещето на короната “ авторката Кейти Никол изрежда редица апетитни за любопитната публика елементи от връзките в кралския двор.

Сред тях да вземем за пример е изказванието, че тогавашният принц Чарлз е бил неприятно сюрпризиран от големия интерес към първата му брачна половинка принцеса Даяна. „ Нейната звезда бързо засенчва тази на брачна половинка ѝ, което е причина за ранния раздор в фамилията “, написа Никол и добавя, че най-вероятно това е дало и отражение върху отрицателните му реакции към публицистите, отдаващи по-голямо значение на роклите на снаха му Кейт Мидълтън, в сравнение с принц Уилям.



Друг любопитен подробност, който авторката излага в книгата, е, паниката на кралица Елизабет Втора, подбудена от неразбирателството сред Меган Маркъл и татко ѝ. Затова и най-голямата ѝ молба към американката била преди сватбата с принц Хари да оправи връзките си с татко си Томас Маркъл. Което обаче по този начин и не се случва.

От книгата научаваме и един още по-интересен факт, обвързван с прякора, който принц Чарлз е измислил на на бъдещата си снаха. Той я назовава „ Волфрам “ по името на химичен детайл, който е прочут с това, че е най-твърдото вещество, което се среща в природата. Идеята на Чарлз е, че е мъчно някой да пречупи Меган Маркъл и да я отклони от поставената ѝ цел.



В книгата си Никол разказва още цялостен куп занимателни истории, като измежду тях е и тази за погледа на кралицата. Според думите на някогашен чиновник на семейството, представени от авторката, кралицата показвала несъгласието си към обещано нещо със вцепеняващ взор в цялостно безмълвие, който продължавал няколко секунди.

От Никол научаваме и каква е била последната огромна молба на принц Филип към сина му принц Чарлз. В седмиците преди неговата кончина кралица Елизабет непрекъснато е край него, чете му книги, слушат дружно музика и си напомнят живота си дружно. Чарлз също прекарва известно време с него. В един подобен миг Филип се обърнал към Чарлз със следните думи: „ Каквото и да правиш, ми обещай, че ще се грижиш за майка си “.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР