Интер спечели Дерби Д‘Италия, надигравайки Ювентус с 1:0 в Торино

...
Интер спечели Дерби Д‘Италия, надигравайки Ювентус с 1:0 в Торино
Коментари Харесай

Интер постави на колене Ювентус

Интер завоюва Дерби Д‘Италия, надигравайки Ювентус с 1:0 в Торино в мач от 31-ия кръг на Серия А. Единственото попадение бе дело на Хакан Чалханоглуи от дузпа, като турчинът осъществя от втория опит. Интер е трети с 63 точки, следван от Юве с 4 по-малко.

В 8-ата минута Интер бе покрай гол, откакто Милан Шкриняр откри топката с глава след ъглов удар, само че топката излезе в навън. Само минута по-късно Ювентус отговори с удар в напречната греда на Джорджо Киелини.

Истински екшън се разигра в края на първата част. Дензъм Дъмфрис бе съборен в наказателното поле, като след интервенция на ВАР бе посочена бялата точка. Зад топката застана Хакан Чалханоглу, а Войчех Шчесни съумя да отрази. Нова интервенция на ВАР докара до повторение на дузпата, като този път турчинът бе прецизен и изведе „ нерадзурите “ напред. Това ядоса извънредно доста наставника на „ Старата госпожа “ Масимилиано Алегри, който се разпалва и захвърли сакото си.

В 63-ата минута Душан Влахович си освободи пространство за изстрел в наказателното поле, само че осъществяването му мина над напречната греда.

11 минути по-късно Денис Закария получи опция от нищото да нахлуе в наказателното поле, откакто бе оставен непокрит от противниковите играчи, като насочи прекрасен изстрел, само че Самир Ханданович блесна с необикновено избавяне.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР