Интер разби Аталанта с 4:0 у дома в отложен мач

...
Интер разби Аталанта с 4:0 у дома в отложен мач
Коментари Харесай

Няма кой да спре Интер, нерадзурите пометоха пореден съперник

Интер разруши Аталанта с 4:0 вкъщи в отсрочен мач от 21-ия кръг на Серия А. Това беше осма поредна победа за " нерадзурите " в Калчото и 11-а във всички шампионати. Срещата беше четвърта поредна, в която миланският гранд вкара най-малко четири гола в шампионата. 

Точни за триумфа на Интер бяха Матео Дармиан (26), Лаутаро Мартинес (45), Федерико Димарко (54) и Давиде Фратези (72). 

С триумфа тимът на Симоне Индзаги събра 69 точки и към този момент допира купата, откакто има 12 точки задатък пред втория Ювентус. Аталанта е пети с 46 точки. 

Бергамаските вкараха в 11-ата минута посредством Шарл Де Кетеларе, само че попадението беше анулирано, защото в хода на офанзивата Алексей Миранчук игра с ръка. В 19-ата минута гол на Николо Барела беше анулиран поради засада. 

В 26-ата минута Интер към този момент беше напред в резултата. Лаутаро пусна извеждащ пас за Хенрих Мхитарян. Вратарят Марко Карнезеки излезе да пресрещне топката, като съумя да го направи, само че я прати право в Матео Дармиан, а той вкара в опразнената врата за 1:0. 

В 40-ата минута шут на Лаутаро срещна гредата. Само пет минути по-късно Ел Торо се разписа. Нападателят получи пред наказателното поле, финтира бранител и със застрашителен удар вкара за 2:0. 

В 51-ата минута ВАР се намеси за игра с ръка на Ханс Хатебур в наказателното поле. След дълго разглеждане въпреки всичко беше посочена бялата точка. Ударът на Лаутаро беше избавен от Карнезеки, само че топката се озова във Федерико Димарко, който вкара за 3:0. 

В 72-ата минута Давиде Фратези оформи крайния резултат. Халфът засече с глава центриране от фал на Алексис Санчес. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР