Интер изглежда все по-напорист в опитите си да привлече младата

...
Интер изглежда все по-напорист в опитите си да привлече младата
Коментари Харесай

Интер започва да загражда яркия диамант на Фиорентина

Интер наподобява все по-напорист в опитите си да притегли младата звезда на Фиорентина Федерико Киеза. „ Нерадзурите” нямат никакви планове да се отхвърлят макар всички сигнали, че младокът се кани да преподпише с родния си отбор.

Фиорентина връзва бъдещия кумир с нов контракт

Вестник „ Гадзета дело спорт” твърди, че „ виолетовите” се канят да трансфорат 20-годишния гений в най-скъпоплатения си футболист. До края на ноември техничарят би трябвало да подпише нов контракт с годишна заплата от 2 милиона евро и никакви освобождаващи клаузи.

Макар нещата да не се развиват в изгода за Интер, треньорът на миланския гранд Лучано Спалети продължава неистово да упорства за привличането на Киеза. Според експерта крилото ще има основна роля в бъдещето на „ нерадзурите”.

Фиорентина сложи под ключ Федерико Киеза

„ Той е доста добър, един от най-забележителните младоци наоколо”, разяснява Спалети пред „ Гадзета дело спорт”. „ Много наподобява на татко си (бележития нападател Енрико Киеза – б.р.), който е оформил неговия темперамент и му е дал и други позитивни черти. Също по този начин доста ми харесва по какъв начин той постоянно следи тима си. Федерико в никакъв случай не излиза на терена, мислейки единствено за личното си показване.”

Дотук през сезона Киеза записа 11 турнирни мача, в които осъществя 2 гола и даде 3 асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР