Интер и Лион направиха изключително интересен приятелски мач, завършил с

...
Интер и Лион направиха изключително интересен приятелски мач, завършил с
Коментари Харесай

Интер и Лион се развихриха, Дибала с асистенция за Рома

Интер и Лион направиха извънредно забавен другарски мач, приключил с тъждество 2:2. Точни в срещата бяха Ромелу Лукаку и Николо Барела за „ нерадзурите “ и Александър Лаказет и Раян Шерки за „ хлапетата “.

Двубоят приключи с по 7 точни удара в очертанията на двете порти, като игровото предимство бе на страната на французите, които започнаха и доста по-добре срещата.

След половин час игра Лаказет даде задатък на Лион, а малко след началото на второто полувреме младият Шерки удвои.

Тимът на Симоне Индзаги обаче не се съобщи и единствено две минути след гола на Шерки, в 51-ата минута Ромелу Лукаку се разписа, с цел да понижи пасива на своя отбор.

Крайното 2:2 оформи Барела в 65-ата минута.

Сега за Интер следва контрола с Виляреал на 6 август, а на 13-и е първият мач на отбора за новия сезон в Серия А, като миланския отбор ще гостува на Лече. В контролите до момента „ нерадзурите “ имат 1 победа, 2 равенства и 1 загуба.

Лион, от своя страна, завърши с контролите, в които има 4 триумфа, 1 тъждество и 3 провали, тъй като на 5 август отборът приема Аячо в мач от първия кръг на Лига 1.

Рома победи Тотнъм с 1:0 в лятна контрола в неофициалния дебют на новото звездно попълнение Пауло Дибала. Арженинецът блесна още в първия си мач, като асистира за едниственото попадение в срещата, дело на Рожер Ибаньес.

Бившият футболист на Ювентус остана на терена до 60-ата минута.

За „ вълците “ предсои другарски мач с Шахтьор Донецк, след който стартира сезона в Серия А с посещение на Салернитана. Тотнъм започва във Висшата лига с домакинство на Саутхемптън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР