Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните

...
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните
Коментари Харесай

Интензивно е движението за тирове на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция

Интензивно е придвижването за товарни коли на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ на уеб страницата си. Информацията на граничните управляващи за трафика на пунктовете е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Никопол ", Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост - Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Оряхово " и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам " на излаз за товарни коли.

На границата със Сърбия придвижването е интензивно на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " на излаз за товарни коли. Строително-монтажни действия на пункта постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево " на излаз за товарни коли.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата със Северна Македония придвижването на всички гранични контролно-пропускателни пунктове също е обикновено.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР