Инстаграм Певицата Михаела Филева и преди е споделяла, че не е

...
Инстаграм
Певицата Михаела Филева и преди е споделяла, че не е
Коментари Харесай

Михаела Филева: Майка ми е била жертва на домашно насилие, но тя е героиня

 Инстаграм Певицата Михаела Филева и преди е споделяла, че не е близка с татко си, с който е разграничена от 2-годишно дете и до ден сегашен не е виждала. За първи път обаче разголи душата си в дълбока изповед за компликациите в живота й.

" Днес съзнавам, че имам най-правилните хора към себе си, които безпределно обичам. Това те прави безпределно благополучен и свободен човек ", безапелационна е изпълнителката. Михаела споделя, че родителите в нейния живот са нейната майка, баба й и дядо й.

" Аз не съм живяла без татко, ще префразирам този смисъл. Живяла съм с жестока майка и в никакъв случай не ми е липсвала бащината фигура в живота. Благодарение на нейната храброст, имам всичко, което имам сега ", изясни пред Мон Дьо тя.

" Със сигурност образеца, който съм имала в живота е на мощната жена, която сама се оправя с всичко и дамата, която избира кой да бъде до нея ", добавя родната звезда, чиято кариера се развихри след присъединяване й в " Х Фактор ".

Липсата на биологичния й татко я кара през днешния ден да търси в връзките си с мъжете - партньорство. " Рамо на което да се опра, когато нуждая се, в случай че аз разреша ", безапелационна е Филева, а по-късно посочва и каква е същинската причина за раздялата им.

" Майка ми е била страхотна героиня, тя в действителност е била жертва на домашно принуждение. Именно поради това си потегля от татко ми. Била съм на 2, когато те са се разделили. В това време, когато е било напълно тематика табу да напуснеш мъжа си, да вземеш детето си и да търсиш пътя си безусловно сама, тя го е направила ", споделя прочувствено тийн любимката и продължава:

" Баба ми и дядо ми са й пазили гърба в оня миг. Единствената бащина фигура в живота ми е била тази на моят дядо. Той беше бащата, баба ми - майката, а мама беше по-голямата сестра, която постоянно я нямаше, тъй като работеше пъклен доста, с цел да можеше да обезпечава нещата, от които фамилията се нуждае ".

На въпроса дали през всичките тези години е търсила контакт с татко си, тя споделя, по кое време и по какъв начин схваща за какво е останала без родителя си.

" Изобщо не съм знаела истината за тяхната разлъка. Била съм може би на 14, когато тя въобще ми описа за какво се е разделила с него. До този миг за него се говореше единствено хубаво или нищо. Тя ми вменяваше, че тази липса не е фундаментална, той беше някой, койото е избрал пътя си надалеч от нас и това е. Преди да навърша 14, му се обадих за рождения му ден. Помолих мама да ми даде телефонния му номер, с цел да му се обадя. Той подвигна, пожелах му нещо по детски, а той попита кой се обажда. Казах му Михаела, а той попита коя Михаела. Тогава колкото и да бях дребна, разбрах, че за него съм " Коя Михаела? ". Тогава ми се загнезди такава буца на гърлото, че не съумях да кажа, че аз съм щерка му.

Виждала съм го един път, когато пристигна да разпише интернационалния ми паспорт, защото трябваше да пътувам за един фестивал. Не усетих това, което чаках - някаква неимуверна любов, която ще мине през мен. Всичките тия клишета, че кръвта вода не става не са напълно вярни. Оказва се, че пропуснатото си е пропуснато и не постоянно може да се навакса ", споделя обстойно и необятно поп певицата и заключава, че в последна сметка нищо неприятно не таи към този човек.

След популярносттта й той прави опит да се свърже с нея преди няколко години. " Беше доста чудноват диалог по телефона. Сякаш опит да кажеш " Съжалявам! ", само че в действителност въобще не казваш това. Обвиняваш. Нямах потребността да го попитам за какво е постъпил по този начин. Знам, че в този момент той има ново семейство и откровено се надявам да е научил уроците си от пъривя опит и в този момент да се оправя добре в ролята на татко и да е всичко това, което не беше за мен ", прочувствено заключава тематиката Михаела.

Пред Мон Дьо младата изпълнителка не крие, че и с днешна дата минава през много необикновен интервал. " На изключително изтощение. Наложиха ми се сбогувания. Дядо ми умря - бащата в моя живот. Много безпомощен се чувстваш, безсмислено се усеща цялата тази суетност и игра на его, която идва от специалността ми в подтекст на загуба на непосредствен човек. Имах цялата поддръжка и обич на моя другар Стефан, който преди два месеца загуби майка си от ковид. И сега, в който си на колене, се постанова да се изправиш и да бъдеш опора и мощния за някой различен. Не че може да се степенува загубата, тъй като това е неуместно, само че майката е нещо по-различно ", описа още брюнетката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР