Instagram си има нова звезда, която не е от обичайните

...
Instagram си има нова звезда, която не е от обичайните
Коментари Харесай

Той е безсрамно богат и известен продуцент на... порно

Instagram си има нова звезда, която не е от нормалните всемирски лица, които сме привикнали да виждаме, само че по нищо не им отстъпва. Името му е Грег Лански и въпреки че профилът му е цялостен с разголени дупета и гърди, той не се пробва да продава порно, а начин на живот... и то много първокласен.

Грег не е инцидентен човек. Той е изобретателен шеф и режисьор в Tushy, Vixen, and Blacked Studios, които продуцират филми за възрастни. Кариерата му шеметно се разпростира за няколко години, като през 2016 негови артикули получават 10 номинации на порно Оскарите Adult Video News (AVN), от които печели 5, измежду които и режисьор на годината.



На церемонията той печели внимание и с речта си, като споделя: „ Забавлението за възрастни е изкуство и изпълнителите са актьори. Не позволявайте някой да ви споделя друго “.



Грег има над 195 000 фенове в профила си в Instagram, където съвсем всички селфита са на разголени секси дами, демонстриращи сластните си задни елементи или гърди.



Интересното е, че фрагментите постоянно са в първокласна конюнктура — басейни, дивани, вили и други и демонстрират един висок стандарт на живот и начин на живот, желан от мнозина.



Заради огромния брой на дупета, Лански се снабди с профила Кралят на дупетата в Instagram.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР