Инспектори от РДНСК и полиция ще събрят утре прословутото барбекю

...
Инспектори от РДНСК и полиция ще събрят утре прословутото барбекю
Коментари Харесай

Не може да бъде: Бутат барбекюто на цар Киро 6 години след трагедията в Катуница

Инспектори от РДНСК и полиция ще събрят на следващия ден прословутото барбекю на Кирил Рашков, прочут с прозвещето цар Киро. Точно в 10 часа те ще дойдат в местността „ Изгорялата воденица” край Катуница, където се намираше лятната резиденция на семейството. На мястото към този момент е разчистена къщата и оградата. Остава да се събори единствено барбекюто, написа " Марица ".

В хасиендата, накипрена за семейството, ромоляха изкуствени поточета. Фамилията прекарваше горещите лета под дебелата сянка на дърветата, спомнят си хора от селото.

След това екипите от служащи и техника ще се насочат към втория парцел на фамилията в Катуница – на ул. „ Ягода” 9. На адреса живееше дъщерята на цар Киро Събка. Там багерите ще разрушат оградата и летни кухни, които фамилията вдигнало без нужните документи. Остава единствено къщата, обясниха осведомени.

Акцията по съборянето на оградата, летните кухни и барбекюто се случва в този момент, защото се изчакваше законовия период, в който семейството можеше да апелира.

След събитията в Катуница през 2011 година фамилията на Кирил Рашков напусна Катуница и се реалокира да живее в Пловдив.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР