Инспектор Ботева: Човекът е основният фактор, който може да допринесе

...
Инспектор Ботева: Човекът е основният фактор, който може да допринесе
Коментари Харесай

Инспектор Ботева: Човекът е основният фактор, който може да допринесе да няма жертви на пътя

Инспектор Ботева: Човекът е главният фактор, който може да способства да няма жертви на пътя
Човекът е главният фактор, който може да способства да няма жертви на пътя. Това сподели полицейски контрольор Мария Ботева от отдел Пътна полиция при ГДНП, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес от Министерство на вътрешните работи дадоха детайлности за подхванатите ограничения по отношение на упования трафик по пътищата и граничните пунктове на страната.

„ Пътна полиция към всички структури регионални на Министерство на вътрешните работи ще изведе по основните артерии, по пътищата, автомагистралите и на всички вход-изходни артерии на огромните градове, включително на столичния град, органи на пътна полиция, които да подкрепят придвижването за овакантяване на тези градове, надлежно да подкрепят придвижването към основните пътища “, сподели контрольор Ботева. Тя уточни, че задачата е не да глобяват, само че в случай че бъде открито нарушаване, те няма да останат безразлични.

„ По отношение на границите продължаваме да бъдем в изискванията на летен туристически сезон с извънредно натоварен трафик по границата с Гърция, по границата с Турция, със Сърбия “, сподели основен контрольор Аксиния Дейкова от Гранична полиция. Тя уточни, че изключително в дните от през днешния ден до неделя, заради сливането на почивния утринен ден с петъчния ден, чакат да бъде изключително натоварен трафикът.

„ В тази връзка Гранична полиция е обезпечила всички работни места за реализиране на гранични инспекции със чиновници, с цел да може да се минава бързо и гладко “, сподели тя. Най-голям трафик се чака да има на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР