Иновативна онлайн платформа с мобилно приложение, на която тийнейджъри, техните

...
Иновативна онлайн платформа с мобилно приложение, на която тийнейджъри, техните
Коментари Харесай

Онлайн платформа ще популяризира таекуондо сред младите

Иновативна онлайн платформа с мобилно приложение, на която младежи, техните треньори и родители могат да употребяват просветителни запаси за таекуондо и спорт, да разгласяват провокации за връстниците си и да се забавляват спортувайки и учейки по едно и също време, беше публично показана в Обзор.

Събитието събра участници от пет европейски страни - Република Северна Македония, Румъния, Гърция, Словения и България, които в продължение на три дни обмениха опит посредством финансирания по стратегия Еразъм+ план BE VALUE RELOAD, като дружно разискаха реализацията му.

Домакин на събитието беше Централен полицейски таекуондо клуб, който под мотото " Таекуондо за душата " събра треньори и деца от 12 до 17-годишна възраст. Използвайки част от полезностите на този античен и известен по целия свят спорт - самодисциплина, почит, непримиримост и неизменност, планът е в поддръжка на фамилията и родителите на трениращите деца, като младежите, с изключение на спортно-технически познания получават и умения за живота, стават доста по-спокойни, толерантни и  устойчиви на провокации. Платформата е създадена в сходство със спецификата на виталния цикъл на юношите от потомство Z, съдържа видео връзка онлайн за онлайн образования и библиотека, в която треньорите да качват информация за напредъка на участниците и да го следят в действително време.

Чрез приложението родителите ще работят със своите деца за придобиване на устойчива просвета на физическа интензивност. Платформата е съпроводена от книга и е резултат от извършено авансово проучване на полезностите, интернет използването и взаимоотношенията сред родителите и младежите от новото потомство на възраст 12-17 години, трениращи таекуондо. Тя ще помогне на родителите да заздравят връзките със своите деца, да развият тяхната прочувствена просветеност, самостоятелност и морални полезности, да спомагат при образуването на тяхната еднаквост и в разкриване на професионалното си предопределение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР