Innowave Summit 2018 ще събере във Варна над 60 топ-лектори

...
Innowave Summit 2018 ще събере във Варна над 60 топ-лектори
Коментари Харесай

Във Варна се събират над 60 топ-лектори от световни брандове

Innowave Summit 2018 ще събере във Варна над 60 топ-лектори от международни марки и повече от 80 международни изложители ще показват достиженията си. Събитието ще се организира на 19-ти и 20-ти октомври в Двореца на културата и спорта в морската столица. Организатор е Български Бизнес Форуми в партньорство с Община Варна. 

Тазгодишното издание приготвя серия от начинания, които ще оказват помощ на българския бизнес да бъде световен. Над 500 притежатели и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия, удостоверили присъединяване във форума досега, оповестяват уредниците. На конференцията  ще бъдат показани нововъведения в областта на блокчейн технологиите, интернет на нещата, виртуалната действителност, изкуствения разсъдък, нано технологиите, финансовите технологии, цифровото опазване на здравето, старт-ъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и пр. 

Дигитални водачи на международни компании с инвеститорско портфолио от над 0 милиона, измежду които Apple, Гугъл, Фейсбук, Гугъл, Alibaba, Salesforce, Amazon, Ebay, Yandex, Dell, Twitter, LinkedIn, Oracle, Vimeo, Booking, Space X и фондове за рисков капитал, ще споделят своя опит, музи и хрумвания за развиване. 

Целта на събитието е да сътвори удобна среда за развиване на бизнеса в областта на цифровите технологии, нетуъркинг, дейна връзка на професионалната общественост с районните, национални и европейски институции, проучване на трендовете и сполучлива обмяна на бизнес модели и положителни практики в развиването на сполучливи марки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР