Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на град Добрич,

...
Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на град Добрич,
Коментари Харесай

Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на „Възраждане“ за град Добрич

Инж. Георги Джендов е претендентът за кмет на град Добрич, повдигнат от " Възраждане ". Кандидатурата му беше оповестена тази събота на конференция в Българска телеграфна агенция - Добрич.

Пресконференцията беше открита от Константина Спасова - депутат в 49 Народно заседание, която показа присъстващите. След нея Георги Георгиев - зам.-председател на „ Възраждане ", показа претендента за кмет, на който се доверява политическата организация.

Георги Джендов е родом от Добрич. Завършил е висшето си обучение в Технически университет - Варна, със компетентност инженер по превоза. Заемал е длъжността механически секретар и е изготвял бизнесанализи в една от главните аграрни асоциации в района, работил е като публицист в огромна земеделска медия.

Инж. Джендов означи, че е натрупал забележителен механически опит като началник в индустриален цех в Германия и счита да интегрира познанията, с цел да трансформира града, в който е роден и израснал, в едно по-добро място за живеене.

Като съществени програмни цели той показва - прекъсването на демографския срив посредством данъчни облекчения, които да предизвикват раждаемостта; привличането на нови инвестиции; създаване на висши образователни заведения в града; създаване на бизнеспарк и облекчение на административната тежест.
Друга съществена цел е осъществяването на плана за интегрирана транспортна система и ремонт на светофарните уредби.

С почитание,

Екипът на " Възраждане "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР