Инициативният комитет за референдум на БСП против джендър-идеологията в училищата

...
Инициативният комитет за референдум на БСП против джендър-идеологията в училищата
Коментари Харесай

БСП стартира антиджендър референдума

Инициативният комитет за референдум на Българска социалистическа партия срещу джендър-идеологията в учебните заведения внесе публично настояването в деловодството на Народното събрание.

" Както знаете, инициирахме референдум със следния въпрос: " Подкрепяте ли възбрана за образование, образование и агитация , свързани с смяна на пола и идея за различен пол , друг от мъжки и женски, измежду деца и възпитаници в просветителната система на България? ". Ние от Българска социалистическа партия и аз персонално сме говорили доста пъти по тази тематика, оставаме непрекъснати в нашата позиция, че не би трябвало да се позволява джендър-идеология в учебните заведения и измежду децата ", показа основата на самодейността на партията си Корнелия Нинова, която даде брифинг взаимно с представители на Инициативния комитет в коридорите на Народното събрание.
 Българска социалистическа партия поддържа Овчаров, ще прави референдум против
Българска социалистическа партия поддържа Овчаров, ще прави референдум против " джендъра "

Предложенията бяха гласувани накуп - с 537 " за ", 6 " срещу ", 5 " въздържали се "

Битката за децата е идея - надпартийна и национална, като Българска социалистическа партия няма да се откаже от тази битка, акцентира ръководителят на социалистите.

На въпрос на news.bg соцлидерката показа и главните си опасения във връзка с законопроекта за домашното принуждение , който е част от законодателната стратегия на ГЕРБ и ПП/ДБ и към този момент бе импортиран в деловодството на Народното събрание.
 Българска социалистическа партия е нападана поради битката и с джендъра, уверен Ерменков
Българска социалистическа партия е нападана поради битката и с джендъра, уверен Ерменков

Чистката в Българска социалистическа партия била " пречистване на организма " за по-добър избирателен резултат

" В частта, която се отнася до децата, внесохме наше предложение, като сме взели за основа Закона за битка с домашното принуждение , като сме премахнали текстовете, касаещи деца - принуждение посредством безучастие, тъжби на деца против родители, лишаване от обществени служби и водене на служебни каузи посредством служебни юристи на деца против родители, невъзможността даже детето да се откаже от такова дело, образование и просветителни стратегии, направени от неправителствени организации и редица други ", разясни още Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР