Инициативата в подкрепа на българското производство се провежда за 29-и

...
Инициативата в подкрепа на българското производство се провежда за 29-и
Коментари Харесай

Връчиха наградите „Златна мартеница” за успехи в малкия и средния бизнес

Инициативата в поддръжка на българското произвеждане се организира за 29-и следващ път и е под патронажа на президента Румен Радев

Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова връчиха тазгодишните награди „ Златна мартеница ” на заслужили компании и компании от дребния и междинен бизнес у нас. Инициативата е на Сдружение „ Произведено в България – Съюз на дребния и междинен бизнес ” се организира за 29-и следващ път, а специфичен посетител на церемонията бе инж. Петър Кънев – лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” за 2-ри МИР-Бургас в идните на 2 април изключителни парламентарни избори. Инж.Петър Кънев е притежател на премията за 2018 година - за развиване на българския бизнес.

В категория за компания със съществени триумфи на родния пазар, завоювала доверието на българските консуматори, Румен Радев връчи „ Златната мартеница на „ Лакрима Млечна Индустрия ” ЕООД – компания с дълготраен опит в производството на млечни артикули у нас.

Вицепрезидентът награди спечелилия в категория за български производител с достижения на вътрешния пазар и сполучливо наложила комерсиална марка – „ Европа ” ООД, която посредством личната си марка “FLAIR ” има съществени традици в производството на висококачествено спортно облекло.

Наградата „ Златна мартеница ” на Сдружение „ Произведено в България – съюз на дребния и междинен бизнес ” цели да подкрепи съживяването на българските производства и услуги и повишението на тяхната конкурентоспособност, както у нас, по този начин и на интернационалния пазар. Тя е една от най-старите и най-престижни сходни начинания у нас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР