Инициативата премина със съвместното участие на екипа от специалисти на

...
Инициативата премина със съвместното участие на екипа от специалисти на
Коментари Харесай

Празник на зъбките и усмивката в ДГ Детски свят

Инициативата мина със взаимното присъединяване на екипа от експерти на Дентална Практика, под мотото: "Направи положително. Помогни на някого да се усмихне! "
С песни, стихове и танци дребните ученици на ДГ № 40 "Детски свят " поздравиха гостите и направиха празника паметен. Децата от първа " А " група " Златна рибка " обраха овациите на публиката с танца си " Зайко, благи! ", а децата от трета " А " група " Слънчице " демонстрираха по какъв начин не би трябвало да се постъпва с миенето на зъбките в драматизацията " Хигиена ".
Децата от четвърта " Б " група " Маргаритка ", със своя танц " С бои от дъгата ", " нарисуваха " доста усмивки за добрина и благополучие на всички. Трета " Б " група " Усмивка " се включи в празника с " Весел карнавал ", а музикален декор на целия празник беше песента " Усмивка " и стихове от децата за усмивката, чистите, здрави и бели зъбки.
Специалистите срещнаха децата образно и по наличен за тях метод с грижата и вярното поддържане на детските зъбки, като им насочиха препоръки за тяхното запазване.
Д-р Енчева, доктор Христов, доктор Герова и техния екип се погрижиха за щастливите усмивки на децата, подарявайки им безвъзмезден обзор на зъбите, а компания ги зарадва с самостоятелни дарове.
Директорът - госпожа Никифорова, от свое име и от името на децата и педагозите на ДГ № 40 "Детски свят " благодари на експертите за грижите и се надява на ползотворно взаимоотношение с тях и в бъдеще!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР