Инициативата е насочена срещу употребата на алкохол и наркотични вещества,

...
Инициативата е насочена срещу употребата на алкохол и наркотични вещества,
Коментари Харесай

Юношеските ни национали по футбол се включиха в кампанията Избери живота

Инициативата е ориентирана против използването на алкохол и наркотични субстанции, както и против експанзията на пътя

Юношеските национални тимове на България до 17 и до 19 години се включиха в огромната акция " Избери живота ". Инициативата е ориентирана против използването на алкохол и наркотични субстанции, както и против експанзията на пътя. За първи път от доста време насам националните тимове в двете най-големи възрасти са дружно на лагер в Базата в Бояна. Преди вчерашните мачове против тимовете на Словения и Словакия тимовете излязоха на терена със особено брандирани фланелки и позираха с банер с апел " Избери живота ", оповестява.

Кампанията, стартирала алегорично в навечерието на Международния ден на младежта – 12-и август, е предизвикана от зачестилите инциденти на пътя, доста от които с съдбовен край. Подкрепа за идеята към този момент обявиха редица спортни величия, а дуелът от Първа професионална лига сред Ботев (Враца) и Спартак (Варна) също стартира с апел за повече внимание и отговорност при шофиране.

Част от футболистите на България U17 и България U19 записаха и самостоятелни видеопослания с зов за безвредно държание на пътя, които могат да бъдат видени в обществените мрежи.

Селекционер на юношите до 19 години е Ангел Стойков, а отборът му има два мача в границите на лагера против Словения. По-малките, юношите до 17 години, водени от треньора Йордан Петров, ще изиграят два дуела със Словакия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР