Информацията бе публикувана на страницата във фейсбук на една от

...
Информацията бе публикувана на страницата във фейсбук на една от
Коментари Харесай

Съдийската организация в Англия призна, че Ливърпул бе съсечен от арбитъра в мача с Тотнъм

Информацията бе оповестена на страницата във фейсбук на една от най-популярните спортни медии в света - Sky Sports. Ето и какво написа в позицията на PGMOL:

 

“PGMOL признава за забележителна човешка неточност по време на първото полувреме на мача сред Тотнъм и Ливърпул.

Голът на Луис Диас беше анулиран от съдийския екип заради засада. Това беше ясна и явна фактическа неточност и трябваше да докара до отсъждане на гол посредством интервенция на VAR.

VAR се провали в намесата си.

PGMOL ще извърши цялостен обзор на събитията, довели до грешката.

PGMOL неотложно ще се свърже с Ливърпул откакто стигне до умозаключение за потвърждението на промяна на грешката. ”

 

Изключително необичайно бе държанието на съдиите, отговарящи за системата VAR. До края на мача те по този начин и не демонстрираха скица с линиите по отношение на играчите във въпросната скандална обстановка. На повторения на ситуацията от камери се видя, че Диас е съвсем на метър зад играчи на Тотнъм. В сходни епизоди линиите, които са с разнообразни цветове, демонстрират разположението на играчите до милиметри по отношение на засадата. Този път такива нямаше, което е неуместно.

.
Съкрушеният от съдийската кавга с Ливърпул Юрген Клоп...

 

Съмнения имаше и при отсъждането на два червени картона за играчи на Ливърпул. При състояние, че голът на Луис Диас бе приет за постоянен, какъвто той бе, целият мач можеше да се развие по напълно различен метод, коментираха специалисти на Острова.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп показа след загубата: Това е най-тъжният мач, на който съм участвал. Момчетата се бориха до дъно, вложиха мощен дух и воля, не заслужават това…

 

Това е първото проваляне на Ливърпул от началото на сезона. Без загуба са Тотнъм и Арсенал.

 

Футболната общност в Англия обаче чака с голям интерес крайното решение на Съдийската комисия за очевидното ощетяване на Ливърпул.

Вчера определяният като любимец за купата в британския шампионат Манчестър сити загуби изненадващо с 1:2 като посетител на " Уулвърхемптън ". Това бе първата загуба на първенците от началото на сезона.

 

Това даде мотив на стотици почитатели да разясняват в мрежата, че случилото се с Ливърпул е повлияно от резултата точно в мача на Ман сити. „ Шейховете “ притежатели на сити не могат да понесат мисълта, че Ливърпул е по-добър и може да оглави класирането, въпреки и краткотрайно, гневни са фенове на футбола. Те считат, че към този момент няколко мача подред на тима на Юрген Клоп се вършат всевъзможни пречки от съдии. Български ентусиасти съпоставиха толерирането на Ман сити с отношението към Лудогорец у нас…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР