Информационна агенция БЛИЦ изпрати 2019 г. и посрещна 2020 г.

...
Информационна агенция БЛИЦ изпрати 2019 г. и посрещна 2020 г.
Коментари Харесай

Горещи данни: БЛИЦ най-посещаван и най-четен на Коледа и Нова година

Информационна организация БЛИЦ изпрати 2019 година и посрещна 2020 година още веднъж на върха в класацията на най-посещаваните и най-четените български уеб сайтове. Това сочат настоящите данни на Gemius.

Ето топ 10 на уеб страниците през седмицата на светлия коледен празник Рождество Христово 23 - 29 декември 2019 година



Данните са задоволително красноречиви и не се нуждаят от просторен коментар. БЛИЦ изпреварва втория в класацията с над четвърт милион действителни гости, с повече от 14 милиона прегледани страници, с над 3 милиона визити и съвсем 6% интернет обсег.

Тези данни в действителност са удостоверение и за голямата читателска публика на БЛИЦ от всички възрасти, обществени групи, специалности, студенти, учащи се, пенсионери, дами и мъже, девойки и младежи - стотици хиляди!

Трябва да уточним още, че действително читателите на БЛИЦ са с съвсем 1/4 повече, тъй като Gemius мери единствено трафика от България, а ползата на сънародниците ни в чужбина към БЛИЦ е в действителност впечатляващ.

А това е Топ 10 на уеб страниците у нас в новогодишната седмица 30 декември - 5 януари:


И резултатите от новогодишната седмица демонстрират челната позиция на БЛИЦ освен по главните индикатори като прегледани страници, визити, действителни гости, само че и по редица други основни критерии и съотношения - да вземем за пример действителни посетители/прегледани страници.

В БЛИЦ един неповторим клиент е преглеждал най-малко 18 страници приблизително през новогодишната седмица. Т.е. всеки клиент е откривал в БЛИЦ доста и разнородни настоящи вести и забавни четива.

Докато при останалите уеб сайтове в Топ 10, с 1-2 изключения, картината е тъкмо противоположната - относително доста действителни гости, само че много малко прегледани страници. Което сочи, че огромна част от гости са влезнали единствено по един-два пъти и са разгледали по 1-2 страници.

На върха! Сайтът на БЛИЦ е най-големият в България и през ноември и през есента

Данните от празничните седмици не се разграничават значително от делничните Ето извадка за топ 10 на българските уеб сайтове през първите 3 седмици на декември. Подобни на тях са и есенните извадки за септември, октомври и ноември.

Седмицата от 2 до 8 декември



Седмицата от 9 до 15 декември



Седмицата от 16 до 22 декември


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР