Информационен тероризъм. Така руският министър на външните работи Сергей Лавров

...
Информационен тероризъм. Така руският министър на външните работи Сергей Лавров
Коментари Харесай

Лавров обяви кампанията на Запада за руска инвазия в Украйна за информационен тероризъм

" Информационен тероризъм ". Така съветският министър на външните работи Сергей Лавров дефинира акцията на Запада за сякаш идното всеки миг навлизане на съветската войска в Украйна, съобщи ТАСС.

А представителят на Кремъл Дмитрий Песков означи, че оттатък Океана съчиняват закани и като мантра повтарят " заклинания " за това, че всеки миг сред Русия и Украйна можело да избухне война.

" Руските войски към този момент се изтеглят след завършването на ученията и в това няма никаква вест, това е нормалният ред в армията ", означи Песков.

Говорителят на Кремъл изясни пред публицисти, че президентът Владимир Путин постоянно се майтапи със известията в западните медии за датата на сякаш идното съветско нахлуване против Украйна. Песков означи, че " е невероятно да се отнасяме с схващане към сходно маниакално осведомително безумство ".

" Понякога президентът се майтапи - пита ни дали някъде не са разгласили точния час, в който ще стартира войната ", разгласи представителят на Кремъл.

Русия и отсега нататък ще продължи да организира военни учения на своя територия, това наше право не предстои на разискване с никого ", подцчерта Песков.

Припомня се, че в понеделник министърът на защитата Сергей Шойгу рапортува на президента Путин за хода на другите военни учения, които съветската войска организира - в разнообразни акватории на Световния океан, в Централния боен окръг, както и в Беларус - взаимно с беларуската войска.

Шойгу рапортува на президента, че вървят огромни учения на всички флотове на РФ и на практика с присъединяване на всички военни окръзи на страната. " Част от тях към този момент са към своя край, друга част ще бъдат приключени в скоро време ", изясни министърът.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР