Инфлуенсърката отново изпадна в премеждия на пътя. Тя се натресла

...
Инфлуенсърката отново изпадна в премеждия на пътя. Тя се натресла
Коментари Харесай

Aлександра Богданска претърпя инцидент с детето

Инфлуенсърката още веднъж изпадна в инциденти на пътя. Тя се натресла в бордюр и счупила бронята на колата, когато прибирала сина си от детска градина. Много в ръцете на моделката претърпя аленият Dodge. За повторно се случва сходна преживелица. В началото на тази година беше първата злополука.  Тогава Александра одобри нещата много положително и бързо излезе от обстановка. Залепи бронята с тиксо и продължи по пътя.

Самата тя споделя, че този път много се е паникьосала. Три неща са й помогнали да излезе от обстановка. Едно от тях било сина й Габриел, който споделил, че всичко ще е наред, тъй като са здрави и са дружно.  Също една жена я догонила и й споделила, че е страхотна, без да я познава. Прочела и благо известие от почитател в Инстаграм, посредством, на което съумяла да вдигне духа си.

На Алекс не й върви с колата, може би тъй като е подарък от някогашния й брачен партньор. Все попада на инфарктни обстановки с нея. Редовно Градска подвижност я закопчава и я трансформира в главен източник на приходи. Но и не можем да пропуснем обстоятелството, че Богданска не може да кара.

Инфо: telegraph.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР