Инфлуенсърката и гримьорка на звезди Мая Янеска е открита мъртва

...
Инфлуенсърката и гримьорка на звезди Мая Янеска е открита мъртва
Коментари Харесай

Мистериозна смърт: Застеляха македонска красавица в луксозно...

Инфлуенсърката и гримьорка на звезди Мая Янеска е открита мъртва при при мистериозни условия. Тялото ѝ е открито в първокласния дом на приятеля ѝ в Южна Африка предишния петък.

Кайл Филипс, който е тютюнев магнат и съуправител на тютюневата компания „ Карнилинкс “, разказал, че си миел зъбите в банята, когато чул изстрел от спалнята, която делял с 39-годишната Мая. Полицията разкрила тялото на хубавицата в спалнята, а до него било оръжието, оповестява „ Дейли Мейл “.
 
 



Трагедията се разиграла в имението „ Басония “ в Йоханесбург.

Член на фамилията на Мая, която е от Северна Македония, декларирал пред локални медии, че тя от време на време се страхувала за живота си. Той разказал, че бил осведомен за гибелта на инфлуенсърката от някогашен помощник на приятеля ѝ Филипс, съгласно който самоубийството е водещата версия.

В последния си пост в Инстаграм на 22 ноември Мая разгласява фотография с Буяр Османи – министърът на външните работи на Северна Македония. По нейни думи, срещата имала за цел да откри дипломатически връзки сред Северна Македония и нейния „ втори дом “ Южна Африка.

Македонката има над 1,2 млн. почитатели в Инстаграм. Тя е следвана от звезди като актрисата Пърл Туси, певицата Тамара Дей и телевизионната звезда Бойти Туло.

Говорител на полицията разгласи: „ При идването на адреса полицията е разкрила жена в спалнята с огнестрелна рана в главата. До нея е имало оръжие. Тя е оповестена за умряла от парамедици “. Той не посочи чие е оръжието, защото това може да заплаши следствието. Води се намерено следствие, което значи, че все още няма подозрение за упражнено принуждение.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР