Инфаркт е погубил басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, съобщи бившата

...
Инфаркт е погубил басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, съобщи бившата
Коментари Харесай

Инфаркт е погубил басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски

Инфаркт е погубил басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, заяви някогашната му брачна половинка Галя Крайчовска. Музикантът е умрял ненадейно, защото до последно публикуваше в обществената мрежа.
Преди да почине, той пусна свои фотоси от Панчаревското езеро, а няколко часа преди гибелта си – фото от двореца във Врана, пред който е прегърнал червенокоса дама.
Сърцето на Крайчовски спря да бие на същата възраст, на която си отиде и най-близкият му другар в музикалния отрасъл Георги Минчев. Двамата дружно сътвориха именитата група "Стари муцуни “.
Дебютът си на сцена прави на концерт на ФСБ на стадион "Академик “ пред 15 000 души аудитория. Повече от 20 години той е част от паметната група и по този мотив споделя: "Аз съм единственият човек на планетата, който е имал щастието от почитател на ФСБ да се трансформира в член на ФСБ. Живял съм с ФСБ повече, в сравнение с с гаджетата и жена си. ФСБ ме научи на доста повече неща, в сравнение с цялото ми обучение и целият му живот “.
Официално се разделя с сътрудниците си след концерта на площад "Батенберг “ по случай влизането на България в Европейския съюз на 1 януари 2007 година.
За Ивайло Крайчовски от години се приказва, че има проблем с алкохола. Той обаче беше безапелационен: "Това са нелепости! Както виждаш, главата не мога да си подвигна от задължения. Виж, в случай че разглеждаш нещата от позиция на това, че съм лице на Бирената партия в България, това е друго нещо “.
"Не мога да не кажа, че Ивайло самичък си го аргументи с алкохола. То беше ясно… Опитвахме се да му помогнем, само че той не желаеше да му се оказва помощ. Нямам какво повече да ви кажа, защото от години не поддържаме връзка с него. Може би от десетина години “, сподели във връзка кончината на сътрудника си Иван Лечев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР