Император Акихито присъства на официална церемония, организирана от японското правителство

...
Император Акихито присъства на официална церемония, организирана от японското правителство
Коментари Харесай

Японският император отбелязва 30 години от възкачването си на престола

Император Акихито участва на публична гала, проведена от японското държавно управление в чест на 30-ата годишнина от възкачването му на престола, и прикани за по-голяма неприкритост на Япония в глобализирания свят, оповестява " Топ вести ".

``
реклама 

" Япония дълго време е култивирала лична просвета, само че в този момент светът става все по-глобализиран. Мисля, че от нас в този момент се изисква да бъдем по-отворени към външния свят, да постановяваме с мъдрост своя позиция и да построяваме с откровеност връзки с другите страни ", сподели 85-годишният монарх на церемонията в Националния спектакъл в Токио. 

" Ерата на Акихито " - Хейсей, ще завърши, когато той абдикира на 30 април в интерес на сина си, 59-годишния престолонаследник принц Нарухито. В приветствената си тирада на церемонията министър председателят Шиндзо Абе съобщи, че " хората в никакъв случай няма да не помнят по какъв начин императорската двойка постоянно е била на страната на народа през тези 30 години ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР