Имитация на дейност цари на ул. Даме Груев четири месеца

...
Имитация на дейност цари на ул. Даме Груев четири месеца
Коментари Харесай

Имитация на дейност цари на ул. Даме Груев, първият срок вече е изпуснат

Имитация на активност царува на ул. " Даме Груев " четири месеца след започването на реконструкцията на улицата, настояват пред камерата на Plovdiv24.bg живущи в региона. 

Засега е изработен единствено междинният канал и връзките за противоположната вода. Правата вода към момента не е пусната, а от южната страна няма ток за лампите, разяснява Добромир Добрев, който живее на " Даме Груев ". Съкварталците му се питат по кое време най-сетне ще имат улица. 

Мъжът има директни наблюдения върху строителната активност и показа, че в някои дни се работи, а в някои на обекта няма служащи. Цял месец е имало цялостен застой поради неналичието на финансиране, защото републиканският бюджет беше признат доста късно. 

В бюджета на Пловдив за реконструкцията на цялата улица " Даме Груев " от бул. " Македония " до транспортен възел " Родопи " са планувани 4 433 080 лева По проект обектът ще се извършва на три стадия, като първият в правата от бул. " Македония " до ул. " Охрид " трябваше да завърши на 23 март 2022 година Вторият сектор е от ул. " Охрид " до ул. " Тодор Александров ", третият е до надлез  " Родопи ". 

Срокът за довеждане докрай на обекта е 12 месеца и се чака в края на 2022 година реконструкцията да е завършила. След ремонта " Даме Груев " ще е необятна 12 метра и ще има 2 платна с по две ленти. Новата улица дружно с подземната инфраструктура и озеленяването ще струва 7 396 680 лева с Данък добавена стойност.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР