Продажбите на електромобили процъфтяват в Европа, но подготвени ли сме да се справим с пожари, причинени от батерии?

...
Методът Cobra използва смес от пясък и вода, за да
Коментари Харесай

Методът Cobra използва смес от пясък и вода, за да пробие малка дупка в корпуса на батерията през копие и да инжектира вода под ултрависоко налягане в компонента на модула. Методът Cobra използва смес от пясък и вода, за да пробие малка дупка в корпуса на батерията през копие и да инжектира вода под свръхвисоко налягане в компонента на модула. - Авторски права Coldcut Systems От Roselyne Min Публикувано на 20/09/2023 - 15:43 Споделете тази статияБутон за затварянеfacebookFacebookfacebooktwitterTwittertwitterflipboardFlipboardflipboardизпратиИзпратиизпратиredditRedditredditmessengerMessengermessengerlinkedinLinkedinlinkedinvkVK<им src="https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg" width="48" height="48" alt="vk" class="u-show-for-medium" loading="lazy" fetchpriority="low" >Копирайте/поставете връзката за вграждане на видеоклип на статията по-долу:Копиране в клипбордаКопирано

Въпреки че пожарите на електромобили се случват по-рядко, отколкото при традиционните автомобили с двигател с вътрешно горене (ICE), те поставят много различни предизвикателства за хората, които реагират бързо.

Електрическите превозни средства (EV) се появиха като обещаващо решение за замяна на традиционните автомобили, задвижвани с изкопаеми горива.

РЕКЛАМА

И все пак, на фона на този преход, един въпрос остава до голяма степен без отговор: готови ли сме да се справим с рисковете от пожар на акумулаторни превозни средства?

Лондонската пожарна бригада това лято нарече електрическите велосипеди като най-бързо развиващата се пожарна тенденция в града със 123 свързани пожара

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР