Името на най-големия късметлия сред клиентите на A1 вече е

...
Името на най-големия късметлия сред клиентите на A1 вече е
Коментари Харесай

Иван Станев е големият победител в „Моят A1 ти е на късмет“

Името на най-големия късметлия измежду клиентите на A1 към този момент е известно – това е Иван Станев. Той беше изтеглен измежду стотиците хиляди участници в играта „ Моят A1 ти е на шанс “ и завоюва чисто ново BMW X4 xDrive.

33-годишният Станев е от Стара Загора. Работи в дружество в града и в свободното си време спортува интензивно. Младият мъж описа, че постоянно е въртял виртуалното Колело на шанса в „ Моят A1 ”, само че в никакъв случай не е очаквал, че ще завоюва огромната премия.
-->
На специфична гала ключовете за първокласния автомобил бяха връчени от Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в A1 България. „ Това е една същинска огромна премия и мога само да Ви пожелая хиляди безаварийни километри и прелестни преживявания с нея! „ Моят A1 ти е на шанс “ раздаде милиони дарове на нашите клиенти, а имам вяра, че по време на играта всички са се убедили, че с приложението и онлайн платформата „ Моят A1 ” потребителите печелят най-ценното – време! “, съобщи той.

От 1 юли до 2 октомври платформата за самообслужване на клиенти на A1 им даваше опция да завъртят виртуално Колело на шанса за атрактивни дневни бонуси като неограничени мегабайти на оптималната скорост и неограничени национални минути. Общо над 2 350 000 бяха задействаните извоювани пакети.

Над 3 300 000 пък бяха направените завъртания с регистрация за присъединяване в томболата за предметни награди. 94 късметлии завоюваха от нея смарт телефони Samsung Galaxy A33 5G.

Всичко това стана допустимо с помощта на „ Моят А1 “. Платформата дава опция за ръководство на услугите, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация бързо и елементарно 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР