Името му вече се разпространи, искахме да го обявим в

...
Името му вече се разпространи, искахме да го обявим в
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Да, Кирил Ананиев е новият здравен министър

Името му към този момент се популяризира, искахме да го обявим в петък. Кирил Ананиев е финансист потвърден като кариера и качества. Най-големите проблеми в лечебните заведения са финанси, това може би е един по-добър вид, да застане управител отпред. Това сподели във връзка изборът на новия здравен минисър в предаването „ Лице в лице” водачът на „ Атака” и ръководител на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила.

"Обсъждахме и други имена, само че Борисов се беше спрял на Ананиев и тримата се съгласихме ", сподели Сидеров.

"Добрият управител може да оперира по-добре със средствата. Касата е главният оператор на средствата. Съгласихме се с този вид експерт, нямахме съмнения при избора. Ще чакаме по-дълбочинни промени, новата технология и сериозна идея с причини ", добави водачът на 'Атака ".

"Ако се появи подозрение за някого, Борисов се лишава, даже и от хора, които могат да му послужат, както при Петров. Това е един парещ стол, да се надяваме, че ще се задържи ", приключи Волен Сидеров.

Той уточни, че се стремят да се събират всяка седмица при започване на политически съвет, където да вършат обзор на тематиките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР