Името Михаил има няколко значения. Най-популярното е Никой като Бог“!

...
Името Михаил има няколко значения. Най-популярното е Никой като Бог“!
Коментари Харесай

Чудодейна молитва към Свети Архангел Михаил – пазител на светлината и непобедим воин срещу злото

Името Михаил има няколко смисли. Най-популярното е „ Никой като Бог “! Или казано с други думи значи, че би трябвало да разберем истината за единството ни с Бог.

Архангел Михаил е минал през всички равнища на вселената, тъй че той ни пази на всички места по земното кълбо. Православните християни се обръщат към този Светец, с цел да защитят фамилиите си от злото.

Чудодейна молитва към Свети Архангел Михаил

В актуалният и забързан метод на живот се обръщаме към светците с молитва за помощ, когато имаме тази нужда. Когато ни е сполетяла неволя или някой наш доста непосредствен човек. Бог и ангелите постоянно оказват помощ! Но с цел да доближат нашите молебствия до небето и да бъдат „ чути “, би трябвало да се освободим от цялата отрицателна сила, която носим в себе си. Трябва да извършил душите и сърцата си с обич и светлина.

 архангел Михаил

Важни рекомендации, посредством които молитвите ни сигурно ще стигнат до сетивата на небесните настойници.

# На първо място поискайте амнистия, може и въображаемо, от тези, които волно или несъзнателно сте наранили.

# Нека речта ви, която употребявате в всекидневието бъде чиста и лишена от груби и обидни прилагателни.

# Не критикувайте, не хулете, не разпространявайте злословия и клюки.

# Постете, най-малко седмица преди да се помолите.

Чудодейна и мощна молитва към Свети Архангел Михаил – текст:

„ Свети и велики Архангеле Божий, Михаиле, лидер на ангелите, бранител и страж на човешкия жанр! На теб се молим с религия и обич в сърцата! Бъди непобедима отбрана и защитник на душите и сърцата ни, като ни пазиш от всички забележими и невидими врагове. Надвий над враговете ни и нечестивите мисли!

О, свети арх. Михаиле, през днешния ден популяризираме твоето име. Защото, ето ние, въпреки и неверни, пази ни, с цел да не загинем в нашите беззакония. Помогни ни да се обърнем към Господа и да бъдем осветлени от Него.

Укрепи с Божията берекет нашата слаба воля и предпочитание, помогни ни да се освободим от земни намерения и от скотски стремежи, увличани. Осветли мозъците ни, с цел да не забравяме за безконечният небесен живот, повлечени от тленното и земното.

Помоли пред Бога да елементарни греховете ни, с цел да изживеем останалите ни земни дни, не за сгода на телата и пристрастеностите ни, а с цел да изправим всичко, зле сторено от нас посредством светите каузи на милосърдието.

Свети архангел Михаиле, когато наближи краят на нашият земен живот не ни оставяй, Архангеле Божий, беззащитни срещу поднебесните духове на злобата, които заграждат пътя на човешката душа към небето. Поеми душите ни и ги проводи до Рая, където няма скърби, ни въздишки, а има живот безконечен.

Слава на Тебе, Архангеле Божий, който, заради мощната и чиста обич към нас, благоволи да изпратиш ангелите, с цел да бъдат нашето избавление. Сега и вечно Во Веки Веков! Амин! “

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР