Безусловната, чиста, искрена Любов е лека мощна енергия, изпълвайки се

...
Безусловната, чиста, искрена Любов е лека мощна енергия, изпълвайки се
Коментари Харесай

В навечерието на Възкресение: Какъв е смисълът в даването на любов

Безусловната, чиста, откровена Любов е лека мощна сила, изпълвайки се с която, човек стартира да изпитва екстаз, наслада и мир. Благодарение на нея отрицателните мисли изчезват и се прави вътрешно пречистване.

Когато сме изпълнени с Любов, очите ни светят, появява се лека щастлива усмивка, започваме да вършим положителни проекти и да се стремим към положителни думи и каузи. Редовното вътрешно изпълване със светлина и обич ни дава убеденост в личните си сили, в нашите качества и убеденост в едно по-добро бъдеще!

Когато изпращаме безкористно Любов към други хора, връзките ни с тях се трансформират на мига. Когато поддържаме връзка с тези хора, очите им стартират блестят от наслада и на лицето им се появява отражението на нашата обич. Събеседникът неумишлено усеща нашето разположение към него, той се разтваря в него и става по-подкрепящ и другарски надъхан към нас.

Смисълът в даването на обич е в това самите да се усещаме по-добре, да бъдем благородни и закрилящи.

Смисълът в даването на обич е и да оказваме помощ на другите.

На света има толкоз доста засегнати сърца, че са нужни напъните в действителност на доста любящи хора, с цел да бъдат излекувани всички те от своите болки.

Затова, не се скъпете на обич, а я дарявайте при всеки комфортен случай. Защото самият Бог е обич и той ни е завещал да бъде м любящи и положителни към ближните си.

Да даряваме обич на болните, с цел да оздравеят по-бързо, да даряваме обич на самотните, с цел да усетят топлината ни, да даряваме обич на изпадналите в обезсърчение, с цел да им помогнем да се изправят на крайници и да продължат напред.

Не питайте дали някой се нуждае от обич, а я раздавайте с цялостни шепи на всеки, който мислите, че има потребност от нея.

Тъй като нищо не се губи, тази благословия сигурно ще се върне още веднъж при вас. Защото по този начин е организиран светът.

Да си оказваме помощ и да се обичаме! Да се поддържаме и да си даряваме един различен вяра и обич – няма нищо по-безценно на този свят!

Нека си напомним това когато камбанният звън оповести Възкресение Христово!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР